Griezelen in Disneyland Paris tijdens Halloween

Inhoudsopgave

Disney’s Halloween Festival: Mickey’s Grote Griezelfeest is in volle gang en staat volledig in het teken van 90 jaar Mickey Mouse. Dit jaar belooft Halloween in Disneyland Paris een waanzinnig feestje te worden waarbij ook de 90e verjaardag van Mickey Mouse wordt gevierd.

Mickey zal de show stelen met een gloednieuwe paradewagen die speciaal voor hem is ontwikkeld om te schitteren in de mini Halloween parade en de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ maakt zijn opwachting in Discoveryland in het Disneyland Park. Tot slot is er geen Halloween zonder de ‘Disney Schurken’.

Mickey’s Halloween Cavalcade
De populaire parade Mickey’s Halloween Cavalcade komt dit jaar terug met een gloednieuwe paradewagen: ‘Mickey’s Illusion Manor’. Mickey kan niet wachten om je zijn trucs te tonen op deze wagen vol verschijningen en verdwijningen! Daarbij wordt hij geholpen door enkele grappige zombies en Kwik, Kwek en Kwak. Ook Minnie, Donald, Katrien, Knabbel en Babbel, de Drie Kleine Biggetjes en vele anderen Disney Figuren zijn te zien op hun eigen paradewagens, volledig uitgedost in herfstkleuren.

Schurken
De gasten van het Disneyland Park kunnen zich voorbereiden op spannende verrassingen. De de beroemde Disney Schurken liggen op de loer om Mickey’s vrolijke feestgangers op te schrikken.
Vele Disney Schurken nodigen de gasten uit voor hun show ‘It’s Good to be Bad with the Disney Villains!’ op Castle Stage in het Disneyland Park. Ontmoet de Koningin zien uit Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Cruella (101 Dalmatiërs), Kapitein Haak (Peter Pan), de Hartenkoningin (Alice in Wonderland), Jafar (Aladdin), Gaston (Belle en het Beest), Frollo (De Klokkenluider van de Notre-Dame), Dr. Facilier (De Prinses en de Kikker), maar ook de stiefzussen en stiefmoeder van Assepoester: Drizella, Anastasia en Lady Tremaine. De indringer Donald Duck heeft zich verkleed als Maleficent (Doornroosje) en zal zich verstoppen in de show, zodat hij kan meefeesten met de Disney Schurken.

Griezelfeest
Tijdens Disney’s Halloween Festival: Mickey’s Grote Griezelfeest is het Disneyland Park versierd met monsterlijk gekke en kleurrijke decoraties. Geesten en pompoenen veroveren Main Street, U.S.A. en Frontierland. Grote, kleurrijke sculpturen vormen ook een belangrijk onderdeel van het feest. En gedurende het hele seizoen kunnen de gasten bij Fuente del Oro Restaurante de marionet van Miguel ontdekken, de held uit de Disney/Pixar film Coco.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten