GENIET van een tapas diner voor twee

Tapas diner voor 2 personen

Inhoudsopgave

Heb je zin om te genieten van Spaanse tapas? De perfecte dag om deze typische ‘miniatuurheerlijkheden’ te proeven is 15 juni a.s. want dan wordt de Wereld Tapas Dag gevierd. Jij kunt er ook volop van genieten hier in Nederland, want als jij stemt op jouw favoriete tapas restaurant, maak je kans op een tapas diner voor 2 personen. Krijg je al trek?

Tijdens de week van Wereld Tapas Dag 2017 is in diverse steden over de hele wereld een uitgebreid tapas-programma met o.a. wedstrijden en proeverijen en bieden verschillende bars en restaurants tapas aan voor een speciale prijs. Ook in Nederland kun je genieten van heerlijke tapasgerechten bij verschillende restaurants in het land. Kom genieten van 12 t/m 18 juni en breng je stem uit op jouw favoriete tapas restaurant. Je maakt daarbij kans op een heerlijk tapas diner voor 2 personen bij de winnaar van de Nationale Tapas Wedstrijd.

Breng hier je stem uit op één van de deelnemende restaurants.

De winnaars van de 2016-editie van het tapas diner voor 2 personen hebben genoten van een heerlijk tapas-diner in het restaurant 21Pinchos, gevestigd in de Markthal te Rotterdam.

Wil je meer weten over de activiteiten rondom de Wereld Tapas Dag in Nederland? We helpen je graag met een korte agenda en bekijk deze leuke video!

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten