Met MSC World Cruise de wereld rond in 119 dagen

Met MSC World Cruise de wereld rond in 119 dagen

Inhoudsopgave

Met de MSC World Cruise reizen passagiers in 119 dagen door 6 continenten, 49 bestemmingen en 32 landen. Het cruiseschip de MSC Magnifica vertrekt op 5 januari 2019 vanuit Genua en eindigt hier ook weer. Kosten zijn 12.499 euro per persoon.

De cruise vertrekt in Westelijke richting over de Atlantische Oceaan met koers op de Caribische eilanden. Onderweg zullen Aruba, Colombia worden aangedaan en het Panamakanaal worden gekruist. Na een ontdekkingsreis door Midden-Amerika vervolgt de vaart verder richting San Francisco en Hawaii.

‘Dan vaart het schip verder naar Frans-Polynesië met stops in Tahiti en Bora Bora. Na de Fiji eilanden zal het schip verder varen naar Nieuw-Zeeland en Sydney in Australië. Singapore, Maleisië, Thailand en Sri Lanka worden gevolgd door twee dagen op de magische Malediven. We passeren het Suezkanaal en komen vervolgens aan in Oman en Jordanië, voordat het schip weer terugkeert naar de Middellandse Zee’, meldt MSC.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten