Nooit meer zonder internetverbinding op reis

Nooit meer zonder internetverbinding op reis

Inhoudsopgave

Wie vaak reist, weet dat het zoeken naar een goede wifi-verbinding vaak een vervelende en tijdrovende taak kan zijn. Natuurlijk geniet je liever van de bestemming zelf, in plaats van naar je scherm turen op zoek naar internet. Dit apparaat biedt daarom een uitkomst.

Mifi router
De TP-Link M7350 is een mifi router, waarmee je draadloos 4G kunt delen. Zet in een handomdraai een dual-band wifi-hotspot op door een 4G SIM-kaart in het apparaat te plaatsen. Dankzij een download snelheid tot 150 Mbps en een upload snelheid tot 50 Mbps is deze router in staat om een 15 gebruikers van internetverbinding te voorzien.

Zijn handige zakformaat en krachtige interne batterij maken van de M7350 de ideale reisgenoot, zodat gebruikers tot 10 uur via de verbinding kunnen gamen of werken. Via de innovatieve TFT-display kun je in een oogopslag de status van het apparaat bekijken, zoals de signaalsterkte, het type netwerk, de wifi status, berichten, internet, verkeersstatistieken en de batterij gebruiksduur.

Je zult nooit meer zonder willen reizen! Deze mifi router bestel je hier.

TP-Link M7350 – MiFi Router

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten