Boek nu jouw vakantie op Voyago.nl

Vakantie

Inhoudsopgave

Groot nieuws! Het team van Voyago.nl is enthousiast om je te vertellen dat je vanaf nu jouw volgende vakantie kunt boeken op vakantie.voyago.nl. Voyago.nl is begonnen in 2017 als een online platform dat jou helpt om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis. Dit is dé website om te weten te komen waar jouw volgende vakantie naartoe gaat, wat je daar gaat doen en waar je gaat overnachten. Hier vind je de beste tips, de leukste hotspots en meest Instagramwaardige bestemmingen en vanaf nu de beste deals voor jouw volgende vakantie!

Het beste advies

Waarom je jouw volgende vakantie via vakantie.voyago.nl moet boeken? 

  • Ons team van reisjournalisten heeft meer dan 150 landen ter wereld bezocht en geeft het beste advies!
  • Combineer zelf jouw verblijf, luchthaven en tijden. Kies je favoriete accommodatie en wij tonen alle vluchtopties vanaf alle Nederlandse, Belgische én Duitse luchthavens met alle vertrektijden. 
  • SGR en ANVR. Wij laten jouw reis uitsluitend uitvoeren door partijen met de juiste garanties en zekerheden!
  • Groot en uniek aanbod. Van verre reizen tot stedentrips en van strandvakanties tot wintersport van touroperators uit Nederland en Duitsland of zelf jouw eigen unieke reis samenstellen. Het kan allemaal bij Voyago.

Van stedentrips tot rondreizen

Op zoek naar strandvakanties, stedentrips, kindvriendelijke vakanties, rondreizen of heerlijk all inclusive genieten? We hebben het allemaal! Ons aanbod is divers en wordt de komende maanden verder uitgebreid. Alle reizen die geboekt worden bij touroperators op het platform van Voyago zijn gedekt door de SGR. Daarmee valt je boeking onder dekking van het SGR in geval van een faillissement.​

Ben jij toe aan een heerlijke vakantie? Boek dan snel op vakantie.voyago.nl

TIJDELIJKE ACTIE!
Boek voor 1 oktober jouw reis via vakantie.voyago.nl, t.w.v. minimaal €250,- en ontvang een kortingscode van 50% te besteden in onze Beers of the World-webshop!

Ontdek ons ruime aanbod

Ontdek onze populairste bestemmingen

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten