Oprah Winfrey vaart mee met Holland America Line

Oprah Winfrey vaart mee met Holland America Line

Inhoudsopgave

Holland America Line organiseert een cruise met niemand minder dan Oprah Winfrey. De Amerikaanse ster vaart van 15 tot en met 22 juli mee aan boord van de ms Eurodam naar Alaska. Ook redactieleden en vrienden van O, The Oprah Magazine zijn aanwezig.

Niet alleen Winfrey maakt haar opwachting, het wordt een compleet varende Oprah aflevering met gasten uit de entertainment-wereld, zoals Grammy Award-winnares en singer-songwriter India. Arie, motivational speaker en fitness-evangelist Angela Davis en auteur, activiste en spreker Glennon Doyle Melton van de SuperSoul 100.

Uiteraard staan ook mode, welzijn, fitness en gezond eten centraal. Logischerwijs vaart het schip vanuit startplaats Seatle ook langs de vele hoogtepunten van Alaska.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten