Race boven Londen met supersnelle zipline

Race boven Londen met supersnelle zipline

Inhoudsopgave

Thrillseekers opgelet, want Zip World heeft een supersnelle zipline in het centrum van Londen geïnstalleerd. De tokkelbaan is maar liefst 225 meter en begint op 35 meter hoogte. Ga je deze zomer toevallig naar de Britse hoofdstad, dan mag je deze nieuwe attractie zeker niet missen.

Vanaf 6 juli tot 1 oktober kun je met een snelheid van 22 meter per seconde boven Londen racen. Dat is niet alleen heel gaaf om te doen, je krijgt bovendien in een halve minuut een spectaculair uitzicht over de stad en ziet de bekende monumenten zoals de Big Ben in een oogopslag.

De ‘death ride’, hoe de zipline ook wel wordt genoemd, bevindt zich in Archbishop’s Park op de Southbank. Tickets kosten ongeveer €25 voor volwassenen en €18 voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten