De BBC serie Sherlock krijgt zijn eigen escape room in Londen

Inhoudsopgave

In december dit jaar opent de escape room Sherlock: The Game is Now in Londen. De ervaring is gebaseerd op de gelijknamige serie van BBC.

De escape room belooft fans van de serie voor 90 minuten lang op te sluiten in de setting van 221B Baker Street terwijl zij de puzzel oplossen. Er zijn duizenden escape rooms over de wereld, maar deze is extra speciaal, omdat het verhaal van de escape room geschreven is door de makers van de serie, Steven Moffat en Mark Gatiss.

Ook de cast van de serie zal voorkomen in de escape room, met natuurlijk de hoofdrollen Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Tot nu toe zijn er vier seizoenen van de bekende serie met de mogelijkheid tot een vijfde. Een van de schrijvers vertelt dat als er een vijfde seizoen komt, dit nog jaren kan duren. Ondertussen kunnen de fans genieten van de escape room.

Het spel laat je in de schoenen van Sherlock stappen. Sherlock wordt vermist terwijl Londen net onder vuur staat van een aantal epidemische inbraken. Je helpt een internationaal netwerk van spionnen, The Network, met je ogen en je verstand.

Tickets voor december zijn al uitverkocht. Tot en met mei zijn nu tickets te koop, geadviseerd wordt om op tijd te boeken aangezien een groot deel voor januari ook al volgeboekt is. Als toevoeging aan je escape ervaring kun je een gethematiseerde high tea toevoegen na het spel met de lekkerste sandwiches en scones.

Het spel kan gespeeld worden met vier tot zes mensen. Wanneer je niet met genoeg bent, kun je samengevoegd worden met andere personen. De prijs is nu 54 pond per persoon en wegens de grote belangstelling zullen er vijf spellen tegelijkertijd zijn. Tickets zijn hier online te boeken.

Bekijk hieronder de officiële trailer van de escape room.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten