Verbijstering na aanslag in Manchester Arena

Verbijstering na aanslag in Manchester Arena

Inhoudsopgave

Tijdens een aanslag bij een popconcert van Ariana Grande in het Engelse Manchester op maandagavond, zijn 22 mensen om het leven gekomen. Er raakten nog minimaal 59 mensen gewond. Het zou gaan om een zelfmoordaanslag waarbij de dader ook om het leven zou zijn gekomen, zo meldt BCC.

De aanslag vond plaats maandagavond om 22.35 uur in de Manchester Arena, waarna er 60 ambulances uitrukten naar de arena.

Vliegverkeer
Alle vluchten gaan volgens schema tussen Amsterdam en de Manchester, de voetbalfinale met manchester United en Ajax in Stockholm morgen eveneens.

Verslagenheid
Velen hebben hun medeleven betuigd, ui alle hoeken van de wereld. De verkiezingscampagnes zijn in Engeland tijdelijk opgeschort. De voetbalfinale morgen tussen Manchester United en Ajax gaat door, waarschijnlijk spelen teams met rouwbanden en wordt er een minuut stilte in acht genomen. Ariana Grande gaf vorige week nog concerten in Amsterdam, haar aanstaande concert in Londen staat op losse schroeven.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten