Wigwam.travel gaat tegen budgettrend in

Wigwam.travel gaat tegen budgettrend in

Inhoudsopgave

Ben je klaar met tegenvallende accommodaties? Nieuwkomer Wigwam.travel biedt wellicht de oplossing. Hotels zonder uitstekende recensies zijn niet op deze website terug te vinden. Daarmee verzet Wigwam zich tegen de budgettrend, online reisorganisaties die alleen letten op de laagste prijs.

Wigwam.travel stelt pakketreizen samen voor reizigers die design, goede service en een leuke buurt kunnen waarderen. De website bekeek honderden vakantierecensies en hieruit bleek dat de meest gehoorde vakantieklachten gaan over tegenvallende hotels. Dat gaf de jonge oprichters Bob Stolk (29) en Jens Steenhuis (30) het idee voor hun premium vakantieplatform.

‘Donker en versleten hotels in een wijk die beter vermeden kan worden. Online is prijs vaak belangrijker dan de kwaliteit van de vakantie. Dat is zonde, wij zien dat 100 euro verschil al een enorme impact kan maken op de reisbeleving’, aldus Jens Steenhuis.

Over Wigwam.travel
De Amsterdamse reisorganisatie is zorgvuldig in de selectie van haar vakantie aanbiedingen, zodat het boeken van een reis een stressvrije ervaring is. Het aanbod op de overzichtelijke website varieert van stedentrips, verre reizen of een zonvakantie.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten