Noedelbier drink je ijskoud het allerlekkerst in Canada

Drink ijskoud noedelbier in Canada

Inhoudsopgave

Wanneer je alle nieuwe eetuitvindingen ziet tegenwoordig, zou je denken dat alles al is uitgevonden. Toch komen er nog vaak genoeg nieuwe dingen bij, zoals noedelbier bij een Canadees restaurant.

Tijdens de hittegolf in de stad Vancouver is het idee voor het bier ontstaan. Julia Kubotani, de eigenaar van Yuu Japanese Tapas, wilde graag een koud biertje en noedels, dus heeft ze het gecombineerd. Noedelbier is geboren!

Maar: er zit helaas geen echt bier in het noedelbier. Het zijn normale ramen noedels en bouillon. Het schuim wordt gemaakt van bouillon, gelatine en eiwitten. Je kunt er wasabi, nori, groene ui en augurken aan toevoegen. Daarna kun je met de eetstokjes uit je glas eten of, aangezien het toch al in een glas zit, eruit drinken. Je kunt er ook tempura of gefrituurde kip bijbestellen.

Je vindt Yuu Japanese Tapas in de wijk Richmond bij Vancouver.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten