Van Rotterdam naar Londen met supersnelle trein

Van Rotterdam naar Londen met supersnelle trein

Inhoudsopgave

Citytrippers opgelet! Het is nog even wachten, maar binnenkort krijgt Rotterdam Centraal een super snelle treinverbinding naar Londen. Binnen ongeveer drie uur sta je hiermee in het hartje van de Britse hoofdstad.

De snelle overtocht van Rotterdam naar Londen zal worden uitgevoerd door treinmaatschappij Eurostar. Hiervoor wordt op Rotterdam Centraal een nieuwe terminal gebouwd waar je paspoort, treintickets en bagage worden gecontroleerd. Ook krijgt de nieuwe terminal een luxe wachtruimte, deze zal het lege stadskantoor boven de HEMA komen.

Eurostar wil de nieuwe trein van de lente twee keer per dag laten rijden ’s ochtends en ’s avonds. Je dient uiterlijk 12,5 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij de douane, een groot verschil met de vliegreis naar Londen. Bovendien arriveer je binnen drie uur en een kwartier op Londense station St. Pancras.

Tot slot hebben de treinen een designinterieur en een restaurant aan boord. Daarnaast is er de geliefde wifi en kun je er 300 uur aan films en series streamen. De prijs van de tickets is nog onbekend, maar naar verwachting zal dit zeker minder zijn dan dat van een vliegticket.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten