Eerste Eurostar-passagiers van Londen naar Amsterdam

Eerste Eurostar-passagiers van Londen naar Amsterdam

Inhoudsopgave

Eurostar heeft woensdagochtend een nieuwe rechtstreekse verbinding van Londen St Pancras International naar Amsterdam Centraal Station gelanceerd. De eerste reizigers vertrokken om 8:31 uur vanuit Londen.

De Eurostar rijdt binnen 3 uur naar Rotterdam. Om in Amsterdam te komen, doet hij er 3.41 uur over. Voorlopig duurt de reis naar onze hoofdstad wel iets langer, namelijk 4.40 uur. Dat komt door de identiteits- en veiligheidscontroles, die nog niet op Amsterdam CS plaatsvinden, maar in Brussel-Zuid.

Nieuwe dienstregeling Eurostar
Vanuit London St Pancras International rijden dagelijks twee treinen naar Rotterdam en Amsterdam met vertrek om 8:31 uur en 17:31 uur.

Vanuit Amsterdam Centraal kun je twee keer per dag naar Brussel-Zuid reizen om 7:48 uur en 16:48 uur en vanuit Rotterdam Centraal om 8:25 uur en 17:25 uur. Vanuit Brussel-Zuid rijden elke dag twee treinen naar Rotterdam en Amsterdam, om 11:19 uur en 20:19 uur.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten