Ryanair: 25% korting op 1 miljoen tickets

Ryanair: 25% korting op 1 miljoen tickets deze herfst

Inhoudsopgave

Ryanair heeft vandaag (31 mei) een enorme verkoop van herfsttickets gelanceerd. Krijg maximaal 25% korting op een miljoen zitplaatsen op meer dan 500 routes, voor reizen tussen september en november. Hiermee kunnen klanten een herfstvakantie boeken met de laagste tarieven.

Boek voor 1 juni
Deze stunttarieven voor de herfstverkoop zijn nu beschikbaar vanaf  9,99 euro, maar moeten voor middernacht donderdag (1 juni) geboekt worden. De tarieven kunnen alleen gevonden worden op de website van Ryanair.com.

‘Reserveer vandaag nog’
Robin Kiely van Ryanair: ‘We hebben deze zomer recordboekingen gehad, en om dit te vieren hebben we een enorme herfstzitverkoop met 25% korting op een miljoen zitplaatsen op meer dan 500 routes naar Europa gelanceerd. Tarieven starten vanaf slechts 9,99 euro voor reizen tussen september en november en dit geweldige aanbod eindigt om middernacht donderdag 1 juni, klanten moeten snel inloggen en deze herfst specials vandaag reserveren.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten