Vier Koningsdag met Voyago, Beers of the World en krijg korting!

Koningsdag

Inhoudsopgave

Willem-Alexander is niet compleet zonder Máxima en Koningsdag is niet compleet zonder Voyago, Beers of the World!

Daarom krijg je nu 10% korting met de code: MAXIMA10.

Bestel nu jouw biertjes voor Koningsdag in onze shop! 🧡

Koningsdag

Waar ga jij voor? Want al deze biertjes en de reizen er omheen hebben hun geheel eigen verhaal en karakter. Uit de drie mooiste reizen zijn drie prachtige biertjes ontstaan: de Buenos Aires Blond, de Auckland IPA en de Tokyo Tripel. Een geheel eigen smaak met een geheel eigen, persoonlijk verhaal. De Tokyo Tripel is licht bitter, met een vleugje gember. De Auckland IPA is gebrouwen met een typische hop uit Nieuw-Zeeland. De Buenos Aires Blond tenslotte bevat een sprankje maté, de nationale drank van Argentinië.

Buenos Aires Blond

Dit blonde bier is een combinatie van bier en de nationale drank van Argentinië: Maté. Tijdens ons bezoek aan Argentinië belandden we in Cerveza Patagonia, in het centrum van Buenos Aires. Deze bar ligt op een steenworp afstand van het roze regeringsgebouw waar Eva Perron (Evita) haar beroemde speech hield. Ik genoot daar van mijn lekkerste blond biertje ooit, maar wellicht kwam dat door de combinatie met de net daarvoor gedronken Maté waardoor deze twee smaken zich zo mooi mengden. Salud!

Auckland IPA

Uiteraard waren wij van Voyago ook in Nieuw-Zeeland. De voormalige hoofdstad Auckland heeft een grote baai midden in de stad, en wij kunnen u vertellen: het was daar goed toeven! Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn zuivere lucht, schone water én prachtige hop. Voor deze IPA gebruikten we een typische hop uit Nieuw-Zeeland, Nelson Sauvin, die zich kenmerkt door druif en andere fruitachtige smaken. Cheers mate!

Tokyo Tripel

In Tokyo ontstond het idee voor een droge, licht bittere, verwarmende tripel. Om precies te zijn in Bar Trench, na een gouden tip van een KLM-piloot. Bar Trench ligt op 200 meter van het Ebisu station en heeft een authentieke, sepia-achtige sfeer, met in het interieur veel gebruik van bakstenen, hout en glas. Hier ontdekten we de smaakcombinatie van koud bier met wasabi, oftewel: gember. Deze wortel is geschild en geperst om vervolgens de juiste smaaksensatie aan dit bier toe te voegen. Kanpai!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten